Vill du skaffa ett enskilt avlopp?

Ett enskilt avlopp kan vara ett val av avloppsanläggning. Om du vill skaffa ett enskilt avlopp så kan du vända dig till Tranås Cementvarufabrik. Det som detta företag kan erbjuda är bland annat robusta kvalitetsprodukter i betong, då bland annat:

  • trekammarbrunnar (slamavskiljare)
  • minireningsverket WSB Clean
  • slutna tankar
  • pumpbrunnar

När man talar om ett avlopp som är enskilt så finns det i huvudsak tre varianter att välja på. Dessa är slamavskiljare med efterföljande infiltration/markbädd, sluten tank i kombination med BDT-rening och minireningsverk.

Bra avlopp som är enskilda

Ska du installera ett enskilt avlopp så kan det vara värt att ta kontakt med Tranås Cementvarufabrik. De har en mängd bra produkter för just detta. En av deras mest kända produkter är Tranåsbrunnen. Det är en slamavskiljare som är enkel att montera samt att den är i betong, vilket gör den extremt hållbar.

En annan lösning de erbjuder är WSB Clean minireningsverk. Detta är ett mycket klokt val när det gäller avloppsrening. Dessa anläggningar finns i olika storlekar, som passar allt från enskilda hushåll till större reningsverk.

Hitta det du behöver hos Tranås Cementvarufabrik

Tranås Cementvarufabrik erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom flera olika områden:

Enskilt avlopp: Hos dem hittar du många alternativ för enskilda avloppssystem. Det inkluderar allt från infiltration och markbäddar till slamavskiljare, sluten tank och minireningsverk.

Betongvaror: De tillverkar och levererar olika betongprodukter som brunnsringar, betongplintar, lock, gångplattor och mycket mer.

Plaströr och slang: Tranås Cementvarufabrik erbjuder ett omfattande sortiment av plaströr och slangar som krävs för olika avloppslösningar.

Övriga produkter: Utöver ovanstående kategorier har de också ett varierat utbud av andra produkter och tjänster som kan vara relevanta för olika projekt och behov.